De slimme truc van Bouwoplevering dat niemand bespreekt

Gedurende ofwel na de bouw of een verbouwing over een bedrijfspand of een parkeergarage ligt er behalve puin en restafval aangenaam stof op nieuwe vloeren.

Reiniging zonnepanelen Wist u dan ook dat zonnepanelen aanmerkelijk aan rendement verliezen indien ze vervuild raken? Vetten en olie uit de schoorsteen, algen, mos en vogelpoep onkosten u dan ook onnodig heel wat kracht.

Teneinde als bouwbedrijf een goede indruk achter te laten, dat alles netjes en schoon opgeleverd kan zijn, kan zijn toch erg essentieel. Teneinde tevens een volgende keertje alweer de klant in te oplopen. Wij beschikken over jarenlange expertise betreffende bouwopleveringen. We zorgen voor u dan ook, het u dit netjes en proper op kunt leveren.

Wilt u dan ook ons inschakelen voor die eenmalige onderneming in de bouw? Laat de collegas langskomen voor een grondige schoonmaak. Zo wensen wij dat de pand voor een oplevering kompleet schoon kan zijn. Maak een afspraak betreffende ons via 070-3595157. We zijn de levensgezel voor ook de oplevering als een schoonmaak aangaande de pand.

Wij reinigen ook periodiek ramen en kozijnen betreffende de woning, kantoor of bedrijfspand opdat die in uitstekende conditie blijven.

Er is tot mijn spijt iets misgegaan bij dit opgeven. Probeer dit alsnog een keer. Er kan zijn iets fout gegaan voor dit registreren. Probeer dit alsnog een keer. Venster wordt geladen...

 Voedselresten zorgen bovenal in een zomermaanden wegens heel wat ongedierte, welke op hun beurt wederom een nodige ziekten verspreiden. Het is makkelijk te vermijden door uw bouwketen gering wekelijks via het te laten reinigen.

U wilt immers het de thuis voldoet aan al die kwaliteitseisen en -normen welke er gesteld zijn. Ook hoopt u het de uitvoering gebeurd kan zijn conform de voorheen gemaakte afspraken betreffende de aannemer. Die zekerheid kunt u dan ook krijgen via ons opleveringskeuring te laten doen door een externe partij die op ons onafhankelijke, goede methode onderzoek doet naar een bouwkundige staat van de andere huis. Voor de opleveringskeuring wordt gecontroleerd ofwel de aannemer zichzelf bezit gehouden aan voorheen gemaakte technische afspraken.

Reinigen en vullen over aanwezige koffieautomaten. Maar we kunnen  u dan ook ook met dienst zijn betreffende de verpleging van koffie, thee & broodjes tijdens vergaderingen.

Een bouwoplevering schoonmaak kan zijn in feite dit belangrijkste onderdeel aangaande de oplevering betreffende ons nieuw gemaakt project.

Bezit u dan ook tijdelijk wat extra hulp nodig teneinde een bouwplaats netjes en ordelijk te behouden zodat uw medewerkers zichzelf er ook niet aan hoeven te bekommeren dan nemen wij dit gaarne wegens u dan ook uit handen.

Ook opruimwerkzaamheden en schoonmaakactiviteiten wegens tussentijdse opleveringen zijn geoorloofd. Wij reinigen verder woningen ingeval er sprake is van verkoop ofwel nieuwe verhuur.

Verder zorgen wij het het bouwafval in de desbetreffende containers is gedeponeerd, gevels geraken gereinigd en allicht zemen we ook de ramen met de binnen- website en buitenzijde.

Trio Glazenwasserij & Schoonmaakbedrijf draagt zorg wegens de eindschoonmaak. Inclusief glasbewassing. Alle taken worden in nauw overleg, met u dan ook zodra opdrachtgever, op een vanwege u dan ook passend tijdstip uitgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *